Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    https://www.youtube.com/watch?v=dsAXNLsk6r0

Доста доста интересни неща ще видите в този клип качен само преди 30 мин от EVO , и доста интересна информация за мотора на Giulia
    Този е такъв спамер, че не каза нищо, щото или не знае, или не разбира или и двете

Никой не пита аджеба що такваз кутия като на БМВ са извънземни... що блока е от крайслер,, от какво е кутията... в Италия по тия мотори ще пипат ли въобще... мултиеър ли само ще слагат в Италия или си идват готови от щатите????

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
      Най-бързия на Нюрбургринг!! Уважавам Хел Кат, но времето му няма да е и близо даже..
      Да, ама онова има такава мощ, че една такава Джулия ще я разглоби на две ако се вържат една за друга.
      Отделно, че само звука да чуеш на хеми-то, съчетан с истински компресор, направо ще ти се дореве след това от малкото жужи, където само на ауспух докарва звука, който чухме.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Да сравняваш додж с Алфа е като да я сравняваш с Москвич. Стига си цвилил на умряло, разбрахме, че Джуджито ви направи смешно ултимейт драйвинг машийна.
        Можеш да идеш тихичко да си злобееш някъде другаде, позволявам ти

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          Да, ама онова има такава мощ, че една такава Джулия ще я разглоби на две ако се вържат една за друга.
          Отделно, че само звука да чуеш на хеми-то, съчетан с истински компресор, направо ще ти се дореве след това от малкото жужи, където само на ауспух докарва звука, който чухме.
          Пиши по темата .. ако има какво да пишеш !!!
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Да сравняваш додж с Алфа е като да я сравняваш с Москвич. Стига си цвилил на умряло, разбрахме, че Джуджито ви направи смешно ултимейт драйвинг машийна.
            Би ли споделил каква е разликата между Алфа Ромео Джулиета и Додж Дарт / Fiat Viaggio?
            Last edited by ne0; d.m.y г., 18:07.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              Би ли споделил каква е разликата между Алфа Ромео Джулиета и Додж Дарт / Fiat Viaggio?
              И какво като са на една платформа, да не мислиш, че са еднакви до последния болт? Сто процента окачването на двете няма нищо общо и Алфата има много по-добро пътно поведение. Което няма как да знаем, докато не пуснат и дожа на Нолдшлайфе. А и в случая какво значение има Джулиетата, нали говорим за Джулия?
              Last edited by Doomguy; d.m.y г., 18:54.

Comment

• Не знам защо намесвате и коментирате американски мъсъл със е европейска спортна кола ....
                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Сигурно щото са фиатки, тука си умират да се дразнят на фиати и ТРУ алфи. Сега пак не им аресва на ората, щото платформата била еднаква с дожове, мазератита и тем подобни смотани автомобили, а па мотора бил по-зле от 1.8 твинс парк с верига, щото го дялкали в ферари. Кога ше направят истинска Алфа Ромео не знам? Аман от мазератита и ферарита, сичко е фиат, и тия опропастиха убавата марка, да я закриват и да се свършва!

---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:42 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                  Сто процента окачването на двете няма нищо общо и Алфата има много по-добро пътно поведение. Което няма как да знаем, докато не пуснат и дожа на Нолдшлайфе.
                  С какво да го пуснат? С вертолет? Тоя туч само ще пуфти и ръмжи. Има достатъчно ревюта на американците какво го правят шевитата с по сто коня по-слаби на писта... говоря за адската мачка, която да си призная адски много ми харесва
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Да сравняваш додж с Алфа е като да я сравняваш с Москвич. Стига си цвилил на умряло, разбрахме, че Джуджито ви направи смешно ултимейт драйвинг машийна.
                    Ти ми позволяваш, ама аз ще си злобея тук само, за да те дразня.
                    И БМВ-тата с 2 литровите 6 цилиндрови двигатели бучат като за 8-мак, ама като нямаш обем само с гърнета изкарваш измършавелия звук.
                    Същото е и с Алфата. За звук си трябва обем. Какво се превъзнесохте и за това. Нормално. Като видите от години едвам 3 литрова Алфа и откачате.

Гледай какво става с шефа на БМВ при откриването на Алфата.
                    Last edited by BO; d.m.y г., 18:55.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Ти ми позволяваш, ама аз ще си злобея тук само, за да те дразня.
                      И БМВ-тата с 2 литровите 6 цилиндрови двигатели бучат като за 8-мак, ама като нямаш обем само с гърнета изкарваш измършавелия звук.
                      Същото е и с Алфата. За звук си трябва обем. Какво се превъзнесохте и за това. Нормално. Като видите от години едвам 3 литрова Алфа и откачате.

Гледай какво става с шефа на БМВ при откриването на Алфата.
                      Мен звука не ме интересува, няма какво повече да се иска от шест цилиндров мотор с турбо. Въпроса е, че сравнявате Алфа Джулия с Хеликата, който е с двеста коня по-мощен, но силно се съмнявам, че ще се доближава и бегло до пътното поведение на Джулия. А и не мисля, че е удачно да се сравнява американски мускул с каквото и да е европейско. Замисъла е друг. Относно цената, ако Додж продаваха в Европа, най-малкото щеше да е същата, но в евро.

Comment

И какво като са на една платформа, да не мислиш, че са еднакви до последния болт? Сто процента окачването на двете няма нищо общо и Алфата има много по-добро пътно поведение. Което няма как да знаем, докато не пуснат и дожа на Нолдшлайфе. А и в случая какво значение има Джулиетата, нали говорим за Джулия?
                        Уви еднакви са

Има общо щото и Джулията явно ще бъде Американски дериват...

Аз не приемам моторите да са правени в щатите и само минали през Италия. Сори. Тя и платформата си е американска с малко промени.

Явно имам други разбирания за Алфа Ромео. Която явно наистина умря като марка. Емблемата не ми е достатъчна.

Дори за гадната Джулиета не ми е приятно че има Фиат Отимо...
                        Last edited by ne0; d.m.y г., 19:08.

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                          Базовата версия ще струва 79 000 евро, QV - 95 000:
                          http://fakti.bg/avto/156153-alfa-rom...-otva-i-bmw-m5
                          Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          хахаха.
                          ...
                          Тия наистина са мега луди.
                          80 хиляди евро хахаха нещо са се объркали.

По-добре Мазерати гибли или GTR, съвсем друг клас автомобили за почти същите пари.
                          ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                            80 хиляди евро хахаха нещо са се объркали.

По-добре Мазерати гибли или GTR, съвсем друг клас автомобили за почти същите пари.
                            Не са точно от Алфа лудите, а от некадърните български сайтчета Базовата, ама базовата QV, а не някоя с 4 цилиндров мотор и 150 к.с. Четете чужди сайтове, че тук от накадърен превод такива небивалици се получават. Цени за базови модели, били те дизел или бензин още няма, поне аз не съм попадал. То и показана базовица освен по снимки май няма...

п.п. Гиблито мислиш ли, че е много по-различно от QV-то?
                            Last edited by rossenvn; d.m.y г., 22:03.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              Гиблито мислиш ли, че е много по-различно от QV-то?
                              Ако ще само емблемата да е различна разликата става от небето до земята.
                              Ако Лада пуснат същия перформънс като Джулия, мислиш ли, че ще приемеш, че са еднакви коли?
                              Отговора е ясен.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Ако ще само емблемата да е различна разликата става от небето до земята.
                                Ако Лада пуснат същия перформънс като Джулия, мислиш ли, че ще приемеш, че са еднакви коли?
                                Отговора е ясен.
                                Един реве, че били еднакви, ти казваш, че разликата е от небето до земята - угодия няма...
                                Примерът с Лада не е удачен, по простата причина, че не са в един концерн. Всички големи пестят средства като продават коли с различни емблеми. Да видим как ще се развие при ФИАТ този модел. Наскоро имаше скандал с дилъри на Мазерати в САЩ, защото ги карали да подправят статистиката. В пъти, а не само с няколко процента. Та щом Мазерати не вървят, не съм оптимист и за Алфа с такава скъпа кола. Тази модификация е по-скоро реклама, както е и М3/4, в сравнение с останалите продажби на 3-та серия.

Comment

Working...
                                X